NAŠE TEHNOLOGIJE

Laser tehnologija

Laser je aparat koji radi na principu emitovanja svjetlosti na određenoj talasnoj dužini. Riječ laser je skraćenica od Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.

Ultrazvučna tehnologija

Ultrazvuk je emitovanje zvučnog talasa nečujnog za ljudsko uho, koji proizvodi termičke, mehaničke i hemijske promjene koje imaju korisne efekte za kožu.

IPL tehnologija

IPL (Intenzivna pulsirajuća svjetlost) je najmoderniji i najinovativniji sistem dugotrajne depilacije. Fotoepilacija ili fotopodmlađivanje se izvodi putem korištenja svjetlosti.

Sun & Safe

Sun&Safe značajno smanjuje vrijeme čekanja za izlaganje sunčevim ili UVA zrakama: od 15 dana na 2 dana prije i poslije tretmana i omogućava da imamo depiliranu kožu tokom čitave godine.

LED tehnologija

LED uređaj djeluje kombinovano: fototerapija, fotoporacija i aktivni proizvod koji udruženo održavaju osnovne kvalitete kože, hidratizuje i hrane kožu, smanjuju probleme masne kože...

Ljekarska podrška

No+Vello centri sudjeluju s kvalificiranim stručnjacima i ljekarima na području svjetlosne terapije, estetike i dermatologije te tako pružaju centrima svu stručnu pomoć i podršku.