Personalizovani tretmani lica

Otkrijte šta je potrebno vašoj koži tokom potpuno besplatne profesionalne procjene!

No+Vello raspolaže raznim procedurama, formulama i tretmanima za lice kako bi pružio rješenje za specifične probleme u odnosu na tip kože (osjetljiva, dehidrirana, masna, mlitava i koža sa znakovima fotostarenja).

personalizovani_tretmani_lica_uredjaj

Njega kože od samog početka je najbolja osnova da se održimo mladima u budućnosti.

Njega kože je najbolji način kako bismo ostali mladi što duže. U No+Vello centrima raspolažemo tretmanima za lice koji njeguju kožu lica na efikasan način i u skladu sa svakim tipom kože.

Postoje različiti tipovi kože sa različitim potrebama. Adolescentna koža vjerovatno neće imati bora niti mrlja na koži, ali može biti sklona masnoj koži ili drugim problemima vezanim za akne. Nakon određene starosne dobi, koža počinje da gubi hidrataciju i pojavljuju se prve bore, mrlje i mlitavost.

Putem početnog pregleda uz korištenje ekskluzivne Woodove lampe odredit će se koja je vrsta tretmana za lice adekvatna, a pogotovo koje kritične zone zahtijevaju djelovanje.

Intenzivni tretmani:

Tretmani za lice u trajanju od 21 dana, koji kombinuju tretman u kabini sa aparatom i tretman na bazi specifičnih kozmetičkih proizvoda. Cilj je aktiviranje kože i dubinsko tretiranje iste.

Održavanje:

Kombinuje tretman u kabini sa aparatom i tretman u kući na bazi specifičnih kozmetičkih proizvoda.

Flash:

Dnevni tretmani lica u kojima se kombinuju različite usluge sa specifičnim proizvodom kako bi se postigao trenutačni efekat.

Dođite u vama najbliži centar i otkrijte potpuno besplatno šta je potrebno vašoj koži!

Woodova lampa nam omogućava da brzo procijenimo stanje kože zahvaljujući fluorescentnim i fosforescentnim efektima. Na taj način možemo profesionalnije i sigurnije obaviti procjenu stanja kože naših klijenata. Ova usluga procjene će biti besplatna za klijenta.

personalizovani_tretmani_lica

Posljednja tehnologija na usluzi
vašoj koži:

IPL fotopodmlađivanje:

Intenzivna pulsirajuća svjetlost djeluje dubinski u koži i stimuliše stvaranje kolagena i elastina, te postiže ublažavanje bora i izražajnih linija, definisanje oblika lica, ujednačavanje tena, efekat blistavosti i primjetan efekat zategnutosti.

LED:

Ova metoda je učinkovita za usporavanje starenja kože. Djeluje na nivou ćelija i stimuliše sistem apsorpcije svjetlosne energije koji posjeduje dermis. Na ovaj način, svjetlost koju stvaraju LED sijalice djeluje na mikroskopskom nivou i potiče regeneraciju ćelija i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, koji su odgovorni za nedostatak elastičnosti kod kože. Adekvatna kombinacija svjetlosti uz primijenjeni aktivni princip će postići različit rezultat na koži djelujući u njenoj unutrašnjosti.

Čišćenje lica ultrazvukom i
galvanskom energijom:

Dnevni tretmani lica u kojima se kombinuju različite usluge sa specifičnim proizvodom kako bi se postigao trenutačni efekat.

besplatan_pregled_lica
besplatan_pregled_lica

Pozivamo vas da dođete u naš centar na potpuno besplatan pregled lica

Radi vaše sigurnosti, Centri No+Vello
raspolažu ljekarskom podrškom

Pogledaj lokacije centara

Cijena

Pozivamo vas da dođete u naš Centar na potpuno
besplatan probni tretman

UŽIVAJTE U NAJBOLJOJ USLUZI PERSONALIZOVANOG TRETMANA LICA

U SVOM No+Vello® CENTRU!