naše tehnologije

SUN & SAFE

No+Vello© je dizajnirao učinkovit i siguran tretman koji dugotrajno uklanja dlake na koži koja je bila izložena suncu ili UV zračenju.

No+Vello©, svjetski lider u tretmanima za fotoepilaciju sa više od 1000 centara u svijetu, predstavlja SUN&SAFE, novu tehnologiju epilacije koja omogućava dugotrajno i učinkovito uklanjanje dlačica na preplanuloj koži. No+Vello© je patentirao (broj patenta: P201131087) ovu revolucionarnu tehnologiju koja omogućuje fotoepilaciju čak i ljeti.

Istraživanja provedena od strane ureda za R&D (Odjel za istraživanje i razvoj) naše firme – formiranog od tima doktora, inženjera i stručnjaka iz sektora depilacije – i firmi specijaliziranim za epilaciju iz SAD-a i Izraela, su omogućili da se dođe do značajnijih poboljšanja u aparatima i protokolima koje koristi No+Vello i da se ponudi SUN&SAFE.

Zahvaljujući ovom inovativnom sistemu, centri No+Vello nude sistem depilacije putem Intenzivne pulsirajuće svjetlosti koja je sigurna za kožu preplanulu od sunca ili UV zračenja.

Sun&Safe značajno smanjuje vrijeme čekanja za izlaganje sunčevim ili UVA zrakama: od 15 dana na 2 dana prije i poslije tretmana; što znači da omogućava da imamo depiliranu kožu tokom čitave godine, čak i ljeti.

Sun&Safe tehnologija je bezbolna, učinkovita, a rezultati su vidljivi već od prve sesije. Može se istovremeno primijeniti na nekoliko zona na licu i tijelu.

Ova poboljšanja prije svega utiču na profesionalne aparate za fotoepilaciju No+Vello©. Također su uspostavljeni novi protokoli za tretmane koji garantuju fotoepilaciju na preplanuloj koži, eliminirajući postojeće kontraindikacije na istoj.

No+Vello© zadržava svoju jedinstvenu uniseks tarifu od 49 KM po zoni/sesiji.

Napokon sigurna i učinkovita fotoepilacija, čak i ljeti!

Ovog ljeta uživajte u savršenoj koži.