naše tehnologije

Ljekarska podrška

Ljekarska podrška

No+Vello centri sudjeluju s kvalificiranim stručnjacima i ljekarima na području svjetlosne terapije, estetike i dermatologije te tako pružaju centrima svu stručnu pomoć i podršku osiguravajući sigurnost i neškodljivost tretmana. Naše certificirano osoblje je spremno da odgovori na sva Vaša pitanja u vezi tretmana.

Ljekarska podrška

Kakve su kontraindikacije za fotoepilaciju?

Za većinu klijenata su tretmani fotoepilacije primjereni, iako postoji nekoliko kontraindikacija za koje se tretmani ne preporučuju:

Trudnoća, dojenje

fotosenzitivni lijekovi

kožne bolesti

oslabljen imunološki sistem

rak kože

poremećaji zgrušavanja krvi

fotodermatoza (alergija na sunce)

tetovaže i mikropigmentacija (trajni make-up)

Preporuke prije i poslije tretmana

01

Ne upotrebljavajte fotosenzitivne lijekove (osjetljive na svjetlost) prije tretmana. Obavijestite svoj No+Vello © centar o lijekovima koje koristite.

02

Izbjegavajte izlaganje suncu i UVA zrakama prije tretmana (posavjetujte se u svom centru).

03

Ne upotrebljavajte jake hemikalije na koži, kao što su profesionalni pilinzi ili hemijske kiseline mjesec dana prije tretmana.

04

Izbjegavajte upotrebu krema s vitaminom A ili retinoičnom kiselinom (većinom se nalaze u kremama protiv bora).

05

Preporučuje se dolazak na tretman s čistom kožom, bez kreme, deodoransa i šminke. Ne upotrebljavajte proizvode koji sadrže alkohol prva tri dana nakon tretmana (dezodorans).

06

Potrebno je izbjegavati uklanjanje dlačica voskom i pincetom ali i hemijsko uklanjanje dlačica mjesec dana prije tretmana. Dlačice možete uklanjati britvicom, ali ne 2 dana prije tretmana.

07

Na dan tretmana se preporučuje izbjegavanje vruće vode na tretiranim predjelima i preporučljivo je tuširanje mlakom vodom.

08

Izbjegavajte nošenje uskih hlača na dan tretmana te izlaganje tretiranih predjela dodatnim izvorima topline ili vlage kao npr. bavljenje sportom.

09

Ukoliko osjetite pojavu topline, svrbež ili crvenilo na tretiranom području, hladite ga 20 minuta oblogom namočenom hladnom vodom.

10

Po završetku tretmana koristite hidrozaštitnu No+Vello© emulziju za lice i tijelo 3 do 4 dana (ujutro i navečer). Poslije je dovoljno nanositi kremu jednom dnevno.

Kontraindikacije

Za Vašu sigurnost centri No+Vello© raspolažu podrškom zdravstvenih stručnjaka.

Zainteresovani ste za usluge sa Ljekarskom podrškom?

Ovog ljeta uživajte u savršenoj koži.