ULTRA PERSONALIZOVANI TRETMANI LICA

2021-09-18

Da li biste željeli da znate koji tip kože imate i koji tretman, krema ili njega bi bili najadekvatniji za vas?

 

Novi No+Vello Program za njegu kože vam nudi ovu mogućnost: inovativni aparat koji vam BESPLATNO može reći koji je kozmetički proizvod i/ili tretman najadekvatniji za vaš tip kože; maksimalno usavršena krema za vaš tip kože; vodič za njegu kože koji će vam pomoći da postignete željene rezultate.

Radi se o jedinstvenom programu ovog tipa na tržištu. Po prvi put, tehnologija koja utvrđuje tip kože koristi iste kriterije kao i primijenjeni tretmani i proizvodi, tako da će dobijene preporuke od našeg stručnog osoblja biti potpuno fokusirane na vaše potrebe.

Osim toga, personaliziranje vašeg tretmana omogućava da ostvarite najbolje moguće rezultate. Na tržištu možete naći stotine tretmana i proizvoda za njegu lica. Ali da li ste se zapitali zašto ponekad čak i najefikasniji ne pružaju obećane rezultate?

Razlog tome nisu uvijek loše namjere, nego su u pitanju naučni razlozi. Ne postoji tretman koji je efikasan u svim slučajevima, već postoje idealni tretmani za svakog ponaosob. Iako se radi o veoma kvalitetnim tretmanima ili kremama, oni mogu ostvariti svoj maksimalni potencijal samo ako se primjenjuju na tipu kože za koji su patentirani. Međutim, odrediti tip kože nije nešto jednostavno niti je to moguće učiniti samo pogledom na kožu. Iz tog razloga, No+Vello se obratio svom Odjelu za istraživanje i inovacije.

“Nakon više od 18 mjeseci testiranja, konačno smo zadovoljni programom i postignutim pozitivnim rezultatima”, objašnjava Antonello Marrocco, generalni direktor No+Vello Italije, te nastavlja: “Aparati i linije kozmetičkih proizvoda se međusobno savršeno dopunjuju, što nam omogućava da našim klijentima ponudimo rezultate koji se ne bi mogli postići da se radi o međusobno nezavisnim individualnim elementima. I na kraju, možemo reći da zahvaljujući No+Vello programu, tržište ljepote je u stanju da ponudi svojim klijentima prvi kompletan program ultra personalizovanih usluga.”

Da li želite da saznate više o ovom Programu njege kože? Obratite se svom centru i saznajte sve o Proskin konceptu.

Podijelite članak na socijalnim mrežama