TRETMANI LJEPOTE ZA MLADENKE

2017-05-22

Dva slova. Jedna riječ. Prije nego što izgovori sudbonosno “Da”, buduća mladenka se suočava s beskonačnim spiskom zadataka koje mora obaviti. Odabrati savršeno mjesto za ceremoniju, katering, cvijeće, haljina, muzika… Mnogo briga tokom pripreme svadbe, ali ima jedan zadatak koji je najvažniji: tretmani ljepote za mladenke.

No+Vello, pionirska kompanija u sektoru ljepote, predlaže konačno beauty rješenje kako bi mladenka bila savršena za veliki dan: fotopodmlađivanje, IPL depilacija, hidratacija i učvršćivanje. Četiri osnovna stuba ljepote lica i tijela kako bi mladenka bila ponosna na svoj blistavi izgled.

ŠEST MJESECI PRIJE SVADBE: Kako bi koža bila svilenkasta tokom svadbe, medenog mjeseca i svadbenog putovanja, No+Vello predlaže depilaciju putem intenzivne pulsirajuće svjetlosti (IPL). Radi se o sistema depilacije koji se zasniva na svjetlosnoj energiji koja prodire do korijena dlake koju oslabljuje do te mjere da prestane da raste. Najveća prednost ove vrste depilacije jeste njena učinkovitost kod velikog broja tipova kože i dlake, kao i njena ekonomičnost, efikasnost i bezbolnost u odnosu na druge tehnike.

TRI MJESECA PRIJE SVADBE: Nervoza, stres, umor… mnogi vanjski faktori mogu uticati na stanje naše kože. Ti problemi mogu uzrokovati suhoću kožu, nedostatak sjaja i elastičnosti, čak i male znake dermatitisa. Fotopodmlađivanje lica putem IPL-a pruža mlad i blistav izgled. Zahvaljujući impulsima intenzivne svjetlosti koji prodiru u dermis bez oštećivanja površinskog sloja kreiraju se nova vlakna kolagena i elastina, koja će ublažiti bore i izražajne linije, definisati oblik lica, ujednačiti ten, kao i obasjati lice i stvoriti efekat zategnutosti kože.

SEDMICU DANA PRIJE SVADBE: Kako bi koža bila nježna i glatka, adekvatna hidratacija je od iznimnog značaja. Hidrozaštitna emulzija, sa aloe verom, uljem ploda divlje ruže i zaštitnim faktorom od sunca SPF30, predstavlja savršeni dodatak za ublažavanje mrlja na koži i stimulisanje proizvodnje kolagena. No+Vello je kreirao ovu kremu na bazi pulpe aloe vere i sjemenki divlje ruže, aktivnih supstanci koje potiču regeneraciju i rast ćelija, kako na tijelu tako i na licu. Osim toga, njihov balzamski i umirujući efekat umanjuje moguće neugodnosti izazvane tretmanima depilacije.

  DAN PRIJE SVADBE: Samo 24 sata prije dana S mora se uraditi tretman sa trenutnim flash efektom kao što je to slučaj sa ampulama protiv nesavršenosti na koži iz No+Vello asortimana kozmetičkih proizvoda. Direktno djelovanje na masnoj koži i koži sa znakovima fotostarenja. Vrši piling kože, poboljšava zacjeljivanje, hidratizira i umiruje zahvaljujući svom sadržaju aloe vere i kamilice, a također obnavlja i regeneriše kožu.

Podijelite članak na socijalnim mrežama