Šta vam može ponuditi No+Vello?

2013-12-02

No+Vello© Vam nudi dokazani sistem sa zagarantovanim rezultatima. U našim centrima raspolažemo sa najjačim aparatima za fotoepilaciju (60 džula/cm2) i najbržim na tržištu. Naš sistem fotoepilacije, zasnovan na IPL tehnologiji, daje odlične rezultate na različitim dijelovima tijela, a krajnji rezultat je depilacija koja je efektna, trajna, superiorna i ni u čemu slična metodama depilacije koje su nam bile poznate do sada.

Osim toga vodimo računa o Vašoj udobnosti, tako da ćete u našim centrima također naći toplu atmosferu i ljubazno osoblje koji će Vas informisati o cjelokupnom procesu i karakteristikama pulsirajuće svjetlosti i na taj način riješiti sva Vaša pitanja i sumnje.

Naša jedinstvena tarifa od 40KM po zoni i sesiji, revolucionirala je i popularizirala tržište fotoepilacije, osiguravajući uslugu koja je do sada bila namijenjena samo visoko pozicioniranom društvu radi njene cijene.

Po čemu se razlikujemo od ostalih centara:

-Ne postoji specijalizacija. Depilacija se najčešće nudi u kozmetičkim centrima, frizerskim salonima, kliničkim centrima, itd.

-Cijene koje danas postoje za depilaciju sa laser tehnikom i svjetlosnim impulsima su visoke, što ovu vrstu tretmana čini nepristupačnim za većinu stanovništva, tako da biraju druge, mnogo jeftinije alternative, ali koje su manje efektne i bolnije: depilaciju voskom.

-Sadašnji centri koji nude usluge za fotoepilaciju koriste zastarjele aparate. Ne traže inovaciju u sektoru u kojem svake godine na tržište izlaze aparati sa novom tehnologijom i svaki su put sve moderniji.

-No+Vello© stvorena je sa idejom da bude prva firma koja je isključivo specijalizovana za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje i to sa jedinstvenom tarifom od 40KM po zoni i sesiji.

Na kraju, u No+Vello© raspolažemo sa vlastitom paletom prirodnih proizvoda koji se sastoje od regenerativnih i zacjeljujućih supstanci kao što su aloe vera i čileanska divlja ruža (Rosa mosqueta), specijalno kreiranih s naše strane u svrhu kompletiranja tretmana i održavanja zdrave, njegovane i hidratizirane kože.

Podijelite članak na socijalnim mrežama