No+Vello Fusion sistem sa diodnim laserom od sada dostupan u BiH

2019-05-26

Nakon više od 8 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, franšizni lanac No+Vello© uvodi diodni laser u okviru Fusion sistema u svoje centre specijalizovane za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Radi se o inovativnom sistemu koji kombinuje diodni laser i IPL tehnologiju u tretmanima depilacije.

No+Vello©, svjetski lider na tržištu u domenu fotoepilacije, dizajnirao je i razvio vlastitim snagama, znanjem i iskustvom diodni laser velike snage koji omogućava da tretman bude učinkovit, brz i siguran za kožu.

No+Vello© je do sada bio poznat po korištenju IPL tehnologije, a u narednom periodu će kombinacijom obje depilacijske tehnologije moći odgovoriti na sve potrebe svojih klijenata i tretirat će se svi tipovi kože i dlake. Fusion sistem, koji predstavlja fuziju, odnosno kombinaciju depilacijskih tehnologija će također skratiti vrijeme trajanja tretmana jer diodni laser raspolaže sondom velike površine koja u kraćem vremenu može obraditi određenu zonu zadržavajući isti nivo sigurnosti. No+Vello© tretman depilacije diodnim laserom je efikasan, brz, siguran i bezbolan za sve tipove kože i boje dlake.

 

Fusion sistem čini da obje tehnologije budu komplementarne jer koristeći obje u svojim tretmanima može dati konačno i sveobuhvatno rješenje za problem neželjenih dlačica. Tehničke karakteristike Fusion sistema, odnosno diodnog lasera i IPL aparata su različite, te u kombinaciji mogu odgovoriti na različite karakteristike klijentovih potreba u svim fazama tretmana.

Kao i do sada, ovaj lider na polju depilacije je uložio velike napore kako bi učinio Fusion sistem dostupan svim klijentima. Dakle, No+Vello© će nastaviti sa istom cjenovnom politikom, te će obje vrhunske tehnologije biti dostupne po jedinstvenoj tarifi za muškarce i žene u iznosu od 49 KM po zoni i sesiji.

Uvođenje Fusion sistema je predviđeno za mjesec april, a diodni laser će prvo biti dostupan u centrima u Sarajevu, a zatim će se postepeno uvoditi i u ostalim centrima širom Bosne i Hercegovine.

Podijelite članak na socijalnim mrežama