Na Ilidži je otvoren No+Vello centar za lasersku depilaciju, fotoepilaciju i fotopodmlađivanje

2019-09-10

No+Vello, svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za lasersku depilaciju, fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, nakon skoro 9 godina rada u Bosni i Hercegovini, otvara četvrti po redu centar u Kantonu Sarajevo i to na području općine Ilidža.

Nakon skoro 9 godina rada i 12 centara u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Zenica, Tuzla, Gračanica, Brčko, Teslić, Ljubuški), upravo je otvoren četvrti po redu No+Vello centar za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje na području Kantona Sarajevo i to na području općine Ilidža u tržnom centru Grand na prvom spratu u ulici Butmirska cesta 14.

Jedna od premisa poslovanja franšizne mreže No+Vello jeste dostupnost usluga i blizina, tako da se pored već postojećih centara planira i otvaranje novih centara na području Kantona Sarajevo i širom Bosne i Hercegovine.

No+Vello je kompanija koja je osnovana u Španiji 2007. godine. Ubrzo nakon osnivanja, doživjela je rast ne samo na teritoriji Španije, nego i šire i to putem franšiznog modela poslovanja. Danas, No+Vello, svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, posluje u 16 zemalja sa preko 1000 centara širom svijeta.

No+Vello pored depilacije putem IPL i laser tehnologije raspolaže i tretmanima koji se baziraju na korištenju LED tehnologije, ultrazvučne i galvanske energije u okviru Proskin programa za čišćenje lica i tehnologije Woodove lampe, a sve to dopunjuju vrhunski kozmetički proizvodi razvijeni u vlastitim laboratorijama.

Podijelite članak na socijalnim mrežama