Muška depilacija je pronašla saveznika u sigurnosti i učinkovitosti u centrima No+Vello© sa svojom jedinstvenom uniseks tarifom

2013-12-07

Svaki put sve više muškaraca želi imati glatku, zdravu i njegovanu kožu i iz tog razloga, fotoepilacija počinje da dobiva pristalice kod muškog spola. Brze sesije i učinkoviti rezultati su prednosti kojima muškarci najviše pažnje pridaju.

Sa vidljivim rezultatima od prve sesije, fotoepilacijom ćemo postići glatku kožu i bez prisutnosti dlačica. U većini slučajeva, nekoliko dlačica koje se opet pojave nakon nekog vremena,rastu sporije i veoma su tanke. Međutim, mnogo muškaraca ne želi potpuno ukloniti dlačice, nego značajno smanjiti gustoću na područjima tijela koja su veoma dlakava. U No+Vello© to je također moguće.

Pioniri u najnaprednijoj tehnologiji, No+Vello© koristi uređaje fotoepilacije IPL (pulsirajuća svjetlost visokog intenziteta) zadnje generacije koji omogućuju tretiranje bilo koje vrste kože i dlake. Ovi tretmani su jednostavno rješenje za mnoge od tipičnih područja koja muškarci žele tretirati.

Radi se o bezbolnoj, sigurnoj i jednostavnoj tehnici koja uklanja dlačice na bilo kojem dijelu tijela, dobivajući efektivne i dugotrajne rezultate.

Uspješna uniseks jedinstvena tarifa od 40KM po zoni i sesiji od No+Vello© osvojila je muškarce i revolucionirala je tržište. Pristupačne cijene s kojima se možemo oprostiti od neželjenih dlačica i postići veoma njegovanu kožu.

muska_depilacija_01

Podijelite članak na socijalnim mrežama