IPL DEPILACIJA ZA MUŠKARCE. RECITE ZBOGOM DLAČICAMA!

2016-04-04

Depilacija za muškarce je postala realnost. Sve više muškaraca se odlučuje na depilaciju tijela. Na početku, to su bili metroseksualci, koji su potpuno uklanjali dlačice sa tijela. A sada, muškarci depilaciju smatraju nekom vrstom njege, tako da uklanjaju samo one dlačice koje im smetaju, te više ne rade potpunu depilaciju.

ipl_depilacija_muskarci_01

Trenutno je najpopularnija opcija trimming (ili skraćivanje dlaka), srednja opcija koja se nalazi između brijanja i prirodne bujnosti dlaka. Muškarci najviše traže depilaciju prsa, pazuha, nogu i prepona.

Prednosti depilacije kod muškaraca

Razlozi zbog kojih muškarci uklanjanju dlačice su različiti, a glavni su: estetika, njega tijela, muškarci se osjećaju atraktivnijim ili higijena.

Sport je također jedan od razloga zbog kojeg se muškarci odlučuju na depilaciju.Muškarci koji se redovno bave sportom često se odlučuju na depilaciju kako im fizioterapeutske masaže ne bi oštetile kožu. Osim toga, odsustvo dlačica daje osjećaj lakoće za bavljenje određenom vrstom sporta, kao npr. plivanje, atletika ili biciklizam jer omogućava bolje znojenje i smanjuje intenzitet mirisa znoja.

ipl_depilacija_muskarci_02

U mnogim centrima za depilaciju postoje različite tarife za muškarce i žene. U No+Vello© centrima tretmani su oduvijek bili namijenjeni i muškarcima, te je od osnivanja uspostavljena jedinstvena tarifa od 45 KM za muškarce i žene i to po sesiji i zoni.
Osim toga, No+Vello© je nedavno sproveo i promotivnu akciju za Dan očeva koja je bila namijenjena samo muškarcima i to onima koji se brinu o svom izgledu. Tom prilikom su po veoma povoljnim cijenama mogli sebi priuštiti No+Vello© tretmane fotoepilacije.

ipl_depilacija_muskarci_03

Podijelite članak na socijalnim mrežama