BUDITE LIJEPI TOKOM ZIMSKIH PRAZNIKA UZ NO+VELLO TRETMANE ZA LJEPOTU 360º

2013-12-15

zimski_praznici_01

Stižu praznici, božićne i novogodišnje večere, izlasci s prijateljima, specijalni momenti kada želimo da budemo savršene i da privučemo sve poglede. Zbog toga, No+Vello je kreirao svoje tretmane za ljepotu 360º, sesije od 3 sata na kojima se, zahvaljujući IPL tehnologiji, galvanskoj energiji i LED svjetlosti, radi na licu, zubima, nogama, abdomenu i stražnjici. U No+Vello centru, galvanska energija i IPL svjetlost ili kombinovana LED svjetlostaktiviraju proizvodnju kolagena i elastina čime se postiže efekat podmlađivanja.

zimski_praznici_02

zimski_praznici_03

 IPL fotopodmlađivanje je savršeno za ublažavanje bora i oblikovanje lica, kao i za ujednačavanje tena, što sve zajedno daje podmlađen izgled. Sastoji se iz primjene pulsirajuće svjetlosti koja prodire u kožu potičući stvaranje novih vlakana kolagena i elastina.

Obnavlja mikromreže dermisa i epidermisa, reorganizirajući ih i postižući efekat punoće putem zadebljanja i poravnanja kože iznutra.

Trajanje sesije: 30 minuta.

Broj sesija: Zavisi od slučaja do slučaja i tipa kože.

Cijena: 45 KM (u nekim centrima 40KM) zona/sesija.

zimski_praznici_04
No+Vello nudi razne primjene LED svjetlosti, vrlo učinkovite u tretmanima za lice. No+Vello tehnologija +esthetic stimuliše slojeve dermisa na licu kako bi apsorbirali i sintetizirali hranjive sastojke vrhunskih kozmetičkih proizvoda koji se koriste tokom sesije.

Tajna ove revolucionarne tehnologije, poznate u svijetu ljepote pod imenom “dobra svjetlost”, leži u njenoj sposobnosti da biostimuliše vlakna kolagena i elastina i tako poboljša elastičnost kože, hidratizira kožu i djeluje protiv slobodnih radikala.
Trajanje sesije: 30 minuta.

Broj sesija: Zavisi od slučaja do slučaja i tipa kože.

Cijena: 45 KM (za neklijente) i 30 KM (za klijente) zona/sesija.

Trenutno imamo promociju PLAN+ESTHETIC: Za samo 200,00KM uživajte u 8 sesija ovog tretmana.

Klijenti No+Vello: Osobe koje rade tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja.zimski_praznici_05

Ultrazvuk + galvanska energija

Kada koža lica postane dubinski čista, onda smo napravili prvi korak prema savršenoj koži.

Čišćenje lica ULTRAZVUKOM omogućava dubinsko čišćenje putem emisije ultrazvučnih talasa. Ovi talasi uklanjaju sve mrtve ćelije i nagomilanu nečistoću bez korištenja abrazivnih hemijskih proizvoda.Stimuliše proizvodnju kolagena i elastina i minimizira pore, postižući da koža bude blistavija i nježnija što će umnogostručiti uljepšavajući efekat kozmetičkih proizvoda.

Trajanje sesije: 30 minuta.

Broj sesija:1 sesija.

Cijena: 90 KM (za neklijente) i 60 KM (za klijente).

Klijenti No+Vello: Osobe koje rade tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja.Eksperti tvrde da su zdrava i njegovana usta sinonim za ljepotu i mladost. Izbjeljivanje zuba putem No+Vello LED svjetlosti je brza i sigurna tehnologija za vraćanje izvorne bjeline zuba. Bazira se na korištenju neškodljivog hemijskog spoja (natrij bikarbonat) koji generiše aktivni oksigen koji je odgovoran za izbjeljivanje.

Trajanje sesije: 60 minuta.

Broj sesija:Preporučuju se tri aplikacije od 20 minuta po sesiji.

Cijena: 159 KM (za neklijente) i 129 KM (za klijente).

Klijenti No+Vello: Osobe koje rade tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja.

 

RAVAN STOMAK:zimski_praznici_07
Masne naslage na abdomenu predstavljaju estetski problem, kako za muškarce, tako i za žene, a zahvaljujući LED svjetlosti rješenja su postala jednostavnija.zimski_praznici_08

LED svjetlost je jedna od malobrojnih tehnologija koja može smanjiti vaš obim za jedan konfekcijski broj u samo jednoj sesiji. Ovaj nehirurški tretman koristi sekvence kontrolisane svjetlosti visokog intenziteta zajedno sa kozmetičkim proizvodima, te djeluje na adipocite kako bi se uništile masne naslage. Gubitak obima je vidljv već na prvoj sesiji.

Trajanje sesije: 30 minuta.

Broj sesija: Zavisi od slučaja do slučaja.

Cijena: 45 KM (za neklijente) i 30 KM (za klijente) zona/sesija.

Trenutno imamo promociju PLAN+ESTHETIC: Za samo 200,00KM uživajte u 8 sesija ovog tretmana.

Klijenti No+Vello: Osobe koje rade tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja. zimski_praznici_09Kada stigne zime i pokrijemo noge, čini se da njihova njega padne u drugi plan. Započinjanje bilo kojeg tretmana u zimskim mjesecima pomoći će da postignete očekivane rezultate.
Bez dlačica, mnogo su ljepše:

IPL fotoepilacija garantuje dugotrajnu depilaciju za većinu tipova kože i boja dlake na brz, efikasan i bezbolan način.Ova tehnologija se zasniva na principu selektivne fototermolize, pri čemu se svjetlost transformiše u toplotu i uništava germinativne ćelije folikule dlake, te ih tako eliminiše.

Trajanje sesije: 1 sat (sesija za kompletne noge)

Broj sesija: Zavisi od klijenta (tip dlake, kože, starosna dob, spol, itd.)

Cijena: 45 KM (u nekim centrima 40KM) zona/sesija.zimski_praznici_10

Crvena LED svjetlost zajedno sa aktivnim principima gela G-5 ima efekat vazodilatacije i tonifikacije u najdubljim slojevima kože, te na taj način smanjuju višak adipocita (glavni element adipoznog tkiva) u zoni bedara i bokova. Smanjuje od 1 do 3 cm obima.

Trajanje sesije: 30 minuta.

Broj sesija: Između 8 i 10 sesija, 20 minuta svaka sesija. Preporučuje se da se urade dvije sesije svakog tretmana svake sedmice dok se ne postignu željeni rezultati.

Cijena: 45 KM (za neklijente) i 30 KM (za klijente) zona/sesija.

Trenutno imamo promociju PLAN+ESTHETIC: Za samo 200KM uživajte u 8 sesija ovog tretmana.

Klijenti No+Vello: Osobe koje rade tretmane fotoepilacije i fotopodmlađivanja.

Nemojte propustiti priliku da budete najljepši tokom predostojećih praznika!

Podijelite članak na socijalnim mrežama