Atraktivnom promocijom No+Vello© obilježava 8 godina rada u BiH

2018-11-05

I ove godine, No+Vello©, svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, obradovat će svoje sadašnje i buduće klijente jedinstvenom promocijom kojom će obilježiti 8 godina poslovanja franšiznog lanca u Bosni i Hercegovini.

 

Već 8 godina zaredom, No+Vello, svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, uspješno posluje na području Bosne i Hercegovine. Do sada je otvoreno 12 centara u sljedećim gradovima: Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka, Zenica, Goražde, Gračanica, Brčko, Ljubuški i Teslić. No+Vello© kompanija je osnovana u Španiji 2007. godine. Doživjela je međunarodnu ekspanziju putem franšiznog modela poslovanja, te danas posluje u 16 zemalja sa preko 1000 centara širom svijeta.

No+Vello© u Bosni i Hercegovini pripremio je posebnu promociju “2×1” za nove zone ili tretmane koja će zasigurno privući pažnju na tržištu. Naime, promocija je namijenjena sadašnjim i novim klijentima. Klijenti će moći da uživaju u opciji “2×1” za svaki tretman pod uslovom da barem jedna od zona/sesija mora biti nova ili mora biti u pitanju novi tretman. Klijenti će moći birati iz široke lepeze No+Vello© tretmana koji obuhvataju IPL fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, LED tretmane i tretmane iz Proskin programa za čišćenje lica. Promocija će biti aktivna u periodu od 12. do 30. novembra 2018. godine.

Podijelite članak na socijalnim mrežama