ljepota-card

Poklonite ljepotu ili poklon vaučer

Poklon kartica sadrži broj sesija koje ste Vi izabrali za neke od naših tretmana. Konačno praktičan poklon kojim možete nekoga iznenaditi i obradovati! Posjetite naše centre i poklonite Ljepotu.
ponude-i-promocije

Otkrijte naše ponude i promocije

Kroz naše ponude i promocije možete sebi omogućiti još povoljniji tretman u vašim najbližim No+Vello centrima.
vlasnik-fransize

Želite li postati vlasnik franšize?

Unatoč teškoj ekonomskoj situaciji kroz koju prolazimo, kako pojedinci tako i kompanije, No+Vello i dalje ima tendenciju rasta poslovanja. Naime, No+Vello je učvrstio svoju poziciju franšiznog lanca broj jedan za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje u svijetu, sa više od 1.000 centara u 16 zemalja.

Urasle dlake

Urasle dlačice ružna su i bolna pojava. Nastaju kad obrijana dlačica zapne u folikuli ili počne rasti unutar kože. Može uzrokovati ožiljke, crvenilo i oticanje (stručni naziv za to je Pseudofolliculitis Barbae ili PFB). Urasla dlačica veoma je česta pojava koja se javlja uglavnom nakon puberteta. Učestalije su na dijelovima tijela s grubljim dlačicama, poput bikini [...]

Novi No+Vello tretmani: Ultrazvučno čišćenje lica

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću sa kože, a pri tome je ne oštećuje.
Ne upotrebljava hemijske proizvode, uklanja mrtve ćelije i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulišući tako stvaranje kolagena i obnavljanje ćelija.
No+Vello oprema za čišćenje lica kombinuje, na učinkovit način, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava da se primijeni tretman adekvatan za svaku kožu posebno.

Postiže da koža bude čista na brz i efikasan način:

  • Hidratiziranija, glađa i nježnija koža
  • Minimizira pore
  • Smanjuje mlitavost kože na licu
  • Poboljšava obnavljanje ćelija i proizvodnju kolagena